Wypadało by podziękować i odpowiedzieć

Więc bardzo dziękuję szanownemu gronu
Dumo fotki są przepisowe 1024x786 może zapomniałem zmienić z BMP na JPEG następnym razem zwrócę na to uwagę.
Michał oczywiście bardzo dziękuję za pomoc przy budowie, masz ogromną wiedzę przy tych ruskich konstrukcjach która jeszcze mi się przyda

.
Łukasz Sosnowski chciałem mu zrobić delikatne zacieki i plamy metodą klajusa czyli kawą ale nie udało mi się na złomku więc tym razem odpuściłem.
rollingstones już Kuba proponował abym styrał błotniki na etapie budowy ale uznałem że ten będzie tylko odrobinę "pchnięty rydwanem czasu" więc nie chciałem przesadzić z eksploatacją jak na tecie

.
Kicuś Tomku niestety spotkamy się najwcześniej we wrześniu bo tym razem ja nie będzie w Inowrocławiu.
Sebastian Janiszewski zgadza się dobrze zauważyłeś beczki są lekko pod kątem, dlaczego? Na instrukcji jest zalecane ich właśnie takie ustawienie a na fotkach z epoki to zauważyłem że różnie bywało jak udało się je założyć tak były. Ale jeżeli coś to nie są one przyklejone i mogę je obrócić.
Mirek66 Mirku a mi się wydawało że to najlepsze fotki jakie do tej pory udało mi się zrobić
Jeszcze raz wszystkim dziękuję, następne będzie SU-122
P.S. przepraszam że w złym miejscu galeria. Piotrek do roboty a nie tylko na rybki