Na Twoim miejscu chyba bym nie malował wnęk. Spity miały je bardzo często w kolorze spodu kamuflażu, więc albo bym je zrobił jasnoszare - albo RACZEJ zostawił właśnie błękitne.
Pozdrawiam - Socjo
to forum jest wyposażone w boską funkcję
"SZUKAJ",
której stosowanie polecam wszystkim, którzy chcą wiedzieć np. "A jak zrobić model???"
Melduję, że udało mi się wreszcie dostać kalki takie jakie chciałem Aeromaster, więc mój Spit będzie w australijskim malowaniu ze szczeną, wkrótce dalej zacznę przy nim rzeźbić.
Pozdrawiam
Model zmyłem, wraz z farbą poszła częściowo szpachla no i wraz z nią resztki mojego zapału...
Ale Spit nie dawał spokoju - i nastąpiła REAKTYWACJA - obecnie wygląda tak:
http://images23.fotosik.pl/178/70e56f1bb2e792f1med.jpg Za 2gim razem niestety już tak się do szpachlowania nie przyłożyłem co niestety widać jak się przyjżeć... Teraz czeka mnie ostatni kolor kamuflażu... aż się boję zaczynać (poprzednio to był moment krytyczny )
Pozdrawiam Andrzej R. --- powoli budują się: (1/72) --- 2xJak-11 - drgnęło (25%), Jeep (80%), Avia S-199 (10%) Ostatni skończony: P-40M
Kładziemy kalki, było trochę problemów co widać na zdjęciu 2, kalki drukowane przez Propagteam, ładne i bardzo delikatne... skutek zniszczenie chyba ze 4szt, miałem rezerwową na górne powierzchnie ale na spód nie... teraz muszę poczekać nieco