Dzięki. To i dobrze, tylko ty pewnie zrobisz swojego zanim ja pomaluję błyszczącym lakierem.Kiidd napisał(a):Z każdym etapem prac co raz fajniejszy ... zmotywowałeś mnie do zbudowania tego modelu
A dziękuję bardzo. Tego etapu zawsze najbardziej się obawiam więc tym bardziej miło czytać takie słowa.Jakub Chowaniec napisał(a):Ładnie się prezentuje. Masz rękę do malunków.
Dzięki Artur.Artur Domański napisał(a):Jak dojdzie jeszcze odrobina brudu i zacieków to będzie jak żywy
Oki. Dzięki. Tak zapewnę uczynię.Artur Domański napisał(a):Przemku, oczywiscie kalki i komplet napisów, a potem obicia i brud
Nie no, zawsze kończę, czasami źle ale zawsze kończę.Artur Domański napisał(a):Przemku obawiałem sie że zapomniałes o projekcie, ale dobrze że dajesz dalej
Artur Domański napisał(a):Przemku obawiałem sie że zapomniałes o projekcie, ale dobrze że dajesz dalej
Dzięki Marku. Z galerią pewnie się nie wyrobię przed końcem roku ale obiecuję że na początku 2016 dam pokaz.marek d napisał(a):Artur Domański napisał(a):Przemku obawiałem sie że zapomniałes o projekcie, ale dobrze że dajesz dalej
Też miałem takie obawy. Fajnie że ciągniesz dalej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości